Edirne Tanıtım ve Turizm Derneği'ne Ziyaret

Trakya Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği bölümü 4. sınıf öğrencileri ve Öğr.Gör.Dr.Bahadır Sezer Turizmde Rekreasyon ve Animasyon dersi kapsamında Edirne Tanıtım ve Turizm Derneği'ni (ETTDER) ziyaret etti.
ETTDER Yönetim Kurulu Başkan'ı Bülent Bacıoğlu ile bir araya gelen öğrenciler ziyaret sırasında, Edirne'nin zengin tarihi ve kültürel mirası hakkında bilgi edindiler. Ayrıca, 1962 yılında kurulan derneğin geçmişi,  faaliyetleri ve Edirne turizminin geliştirilmesine yönelik katkıları hakkında bilgilendirildiler.  Dernek ve Trakya Üniversitesi Turizm İşletmeciliği öğrencilerinin birlikte çalışabileceği faaliyetler konusunda bilgi alışverişi yapıldı.

Bu etkileşimli ziyaret, öğrencilere teorik bilgilerini pratikte nasıl uygulayabileceklerini gösterme fırsatı sunarken, üniversite ve stk işbirliği açısından da önem arz etmektedir.

ResimResimResimResimResimResimResim

Bu içerik 24.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 165 kez okundu.